Mördarsniglar hotar Folkrepubliken Mosebacke!

Under pågående enpartikongress i Folkrepubliken Mosebacke (jfr. Almedalen), kom det plötsligt varningar om att s.k. mördarsniglar är på ingång. Ständige ordförande Raul Pärlemo lät därvid genast aktivera folkrepublikens säkerhetstjänster.

Mosebacke Security Agency (MSA) ålades omgående att avlyssna radiotrafiken mellan de bepansrade snigelenheterna och deras eskort av s.k. jägarsniglar. MSA kunde därefter rapportera att det föreligger ett reellt hot mot folkrepublikens fosterjord.

Därför har Mosebacke Bureau of Investigation (MBI) fått i uppdrag att utspana, och, i förekommande fall, låta fängsla suspekta sniglar. MBI:s chef , J Edgar Jansson, säger i en kommentar att han inte kan kommentera på grund av sekretessen.

Till skillnad från grannlandet Sverige, som skickar sina styrkor på dyra charterresor till anfäktade länder, har Folkrepubliken Mosebacke mobiliserat alla sina såväl mannar som dito av motsatt kön för att bemöta farsoten.

Utöver osäkrade haubitsar, samt ett gäng snorhyvlar med slangbellor på Hökens Gata, befinner sig också MAF:s (Mosebacke Air Force) stridsflygplan ständigt i luften. Deras uppgift är att utspana sniglarnas positioner och inrapportera desamma till stridsledningscentralen.

- De har order att skjuta ned alla sniglar som inte kan styrka sin närvaro i Folkrepubliken, säger Wing Commander Sven-Erik von Richthofen, 42, son till Asta och Knut von detsamma i Härnösand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0