Bomb exploderade i Mosebacke. Två svårt sårade!

Från grannlandet Sverige har det i dagarna kommit förskräckliga rapporter om bombdåd på en frekventerad shoppinggata. En mansperson har sprängt sig själv till döds, lyckligtvis utan att samtidigt lyckas spränga andra till samma öde.

I lika måtto exploderade om lördagen en misstänkt terrorbomb å Mosebacke Torg. Emellertid visade en närmare undersökning av Mosebacke SäkerhetsStyrkor (MSS) att händelsen var betydligt beskedligare än man i förstone befarat.

Det var t.f. sexbomben "Miss Dolly" (burleskdansös tillika pinuppa) som då hon passerade torget utsattes för skabrösa tillmälen av därvarande representanter för Mosebacke Ledighetskommitté (MLK), vid incidenten bestående av Kalle Kanyl och Affe Tamin.

"Miss Dolly" exploderade därvid av ilska och gick i högljutt svaromål med de två manschauvinistiska busarna, varvid hon använde flertalet ofina uttryck, för att inte säga nedsättande epitet och ekivokismer, i avsikt att ventilera sitt missnöje. Samtliga dessa riktade sig specifikt mot de två ruffianernas genusdefinierande bihangs storlek och potentiella förmåga. Förbipasserande civila mosebasker rodnade när de hörde harangen.

Hennes invektiv var av sådan kvalitet och intensitet, att herrar Kanyl och Tamin blev svårt sårade i sina respektive mansegon. De får nu hjälp med debriefing av Mosebacke Krisgrupp (MKG) å Mosebacke Dramatiska Lasarett (MDL).

- De får skylla sig själva. Vi har ju yttrandefrihet här i folkrepubliken, men den bör nog användas med omdöme, säger Heinrich Hilmer, chef för MSS. - "Miss Dolly" har inga rättsliga påföljder att vänta efter sitt utbrott, tillägger han.

Kommentarer
Postat av: Magnus i Årsta

Sluta Lasse, jag får ont i magen av garv! Lysande som vanligt!

2010-12-13 @ 22:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0