Ledarbyte i Folkrepubliken Mosebacke!

Meddelas från partikongressen å pizzerian i hörnet av Svartensgatan och Mosebacke Torg, att ordförande Fidel Pärlemo beslutat att, med ålderns rätt, träda tillbaka till förmån för yngre förmågor.

Alla fyra i partiledartrojkan hade mangrant mött upp för att åhöra hittillsvarande ordf. Fidel Pärlemos tal och enhälliga val av efterträdare. Eftersom ordf. Pärlemo var överens redan innan kongressen, var röstsammanräkningen snabbt överstökad. Det hör förstås till saken att ordf. Pärlemo är ensam om att få rösta i sådana här frågor.

Med en enda rösts övervikt valdes därför ordf. Pärlemos yngre bror, Raul Pärlemo, till att axla det Mosebaskiska statsrodret, desslikes promoveras till Ordförande.

De offentliga lyckönskningarna formligen haglade från de tre Mosebasker som tillfälligtvis rastade sina hundar utanför pizzerian, när den nytillträdde ordf. Raul Pärlemo trädde ut i offentligheten för att motta folkets jubel.

På frågan om vilka partier man nu ärnar bilda regering med, svarade ordf. Raul: - Vi har beslutat ingå koalition med oss själva. Det blir ju enklare så.

Omvärlden är än så länge stum av häpnad över det oväntade valet.

Kommentarer
Postat av: Årstadals Jihad

ÄNTLIGEN!

2008-06-03 @ 01:29:51
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0