Överflödig information

På den utgående sidan av automatspärrarna i Stockholms tunnelbana står det "Passera spärren gående". Vad är det för snille som har kommit på det?

Om man inte passerar spärrarna gående, hur gör man då; På händerna? Sidledes? Krypandes? Krålandes? Hoppandes? Cyklandes? Ålandes?

Kort och gott; Vad är det för jöns(ar) som har kommit på, att man ska använda kollektiva färdtrafik- inkomster till att köpa in överflödig information att klistra upp på offentliga platser? Är det inte en själv- klarhet att man passerar spärren gående?

Vad blir det väl inte härnäst; I botten av förpackningar med flytande viktualier kommer det att stå "Öppnas i andra änden".

Jamen, Jesus! Det kan vi ju redan! Liksom vi redan kunde gå igenom tunnelbanespärrar utan trassel innan detta mög dök upp. Vadan detta förakt för oss i populacen? Vi är inte en samling oblomoveriska abderiter, utan vi besitter faktiskt en rudimentär potträning som gör att vi hjälpligt klarar oss själva.

Även genom tunnelbanans spärrar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får väl testa att springa genom spärren någon dag för att med egen kropp kontrollera om du kan komma på en anledning till att skylten kommit upp.
=)

2008-02-24 @ 11:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0