Ett nytt icke-krig.

Migrationsverket har kommit fram till att det inte försiggår en "inre väpnad konflikt" i Irak. Alltså kan man skicka tillbaka asylsökande därifrån, även om verkets personal inte får följa med eftersom det är för farligt.

Jaha! Hur går det där ihop? En svensk myndighet som uppenbarligen inte riktigt hänger med i verkligheten. Vi andra går in på http://www.liveleak.com och noterar att där faktiskt skjuts, sprängs, dödas och levs rövare så det står härliga till. Och allt i rörliga färgbilder med ljud från frontlinjen.

Men det är väl i Irak som det var i Vietnam, dit Lyndon B. och Richard M. skickade några hundratusen "rådgivare". Också det ett icke-krig. Who do they think they're foolin'?

Kanske att Migrationsverket skulle låta sina ledarhundar nosa lite på ovan nämnda sajt och sedan berätta för blindstyrena hur verkligheten ser ut.

Kommentarer
Postat av: Årstadals Jihad

Det bästa vore om man i Bagdad förlade en myndighet för avpolletarade livstidsavlönade politiker från Sverige för att med snabb sorti spara in på politiska fallskärmar och socialavgångsbidrag för arbetsoförmögna politiska tjänstemän. När vi ändå är i farten så vill jag placera dit hela skatteverket i samma veva.

2007-10-30 @ 19:22:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0