Svart arbetskraft

Enär det har erfarits att delar av den nya regimen i grannlandet Sverige har anlitat s.k. svart arbetskraft, has det i Folkrepubliken Mosebacke hållits räfst och rättarting med de härvarande koryféerna.

Först ut att smaka på rättvisans, tillika Mosebacke Skatteverks (MS), långa arm, blev, som sig bör, den ständige ordföranden Fidel Pärlemo. Det hölls därför en s.k. hearing i Mosebacke Square Gardens eminenta konferenslokaler, som också televiserades av Mosevisionen.

Ordf. Pärlemo vidgick omgående att han anlitat svart arbetskraft för hushållsnära tjänster. - Hon heter Winnie Mandelamassa, är från Zimbabwe och har tidigare jobbat i ett marsipanbageri i Lübeck, låter ordf. Pärlemo i en diskret proklamation offentliggöra.

Enär Mosebacke Skatteverk kräver attesterade kvitton på utfört arbete för att tillåta avdrag, har ordf. Pärlemo naturligtvis lagt sig vinn om att prestera sådana.

Den svarta arbetskraften hos honom har således jobbat vitt.

Kommentarer
Postat av: Termopyle

Äähum! Det börjar bli dax för vår röst i mosebacke att skriva lite.vad händer i detta fjärran land,vi är många som vill veta.

2007-12-05 @ 22:57:53
URL: http://termopyle.blogg.se
Postat av: Magnus i Årsta

Efter att ha konsulterat blogg-ägaren kan jag meddela att frånvaron av uppdateringar är högst ofrivillig. Det handlar om tekniska problem med inloggning, hälsar Kerberos himself.

2008-01-15 @ 22:07:46
Postat av: Årstadals Jihad

Nu är måttet rågat på frånvaro i den här bloggen. Nu säger vi upp avtalet om smuggling av alkoholhaltiga drycker medelst storstora finlandsbåtar. Nästa steg blir att säga upp avtalet om att få berätta dåliga vitsar.

2008-02-20 @ 10:38:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625
Postat av: Årstadals Jihad

Nä, nu vill vi veta om valet i Mosebacke, hur det gick till, alla kandidater, och den med säkerhet framröstade Raul Pärlemo fick alla röster i hård konkurrens.

2008-02-27 @ 21:19:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0