Fidelia Pärlemo 30 år!

Det var en svårt tårögd ordförande Fidel Pärlemo, 61, som, om lördagen den 14 juli, äntrade ordförandepodiet för att med rörelse hylla sin dotter, Fidelia, på den sistnämndas trettioårsdag. Ordf. Pärlemo höll därvid ett så hjärteknipande tal, att kardiologakuten å Mosebacke Dramatiska Lasarett tvingades hålla öppet till kl. 19:45.

Därefter intog ordf. ditos kära fru hustru, Imelda Pärlemo, 59, ordförandepodiet, och höll ett gripande tal, i vilket hon uppmuntrade folkrepublikens alla unga kvinnor att bli döttrar till statschefer. - Det blir så mycket lättare då att överrösta manspatriarkatet, avslutade hon sitt anförande. Som på en given signal jublade därvid den församlade folkmassan.

Till och med de ständigt licensierade bänknötarna Aviga Laban, Nådiga Luntan, Kalle Kanyl och Affe Tamin reste sig därvid och ställde sig mangrant som en - lätt vinglig - man upp, för att hylla fröken Fidelia.

Som fröken Fidelia för dagen råkade ha fått permis från sitt pansarskyttekompani, för tillfället förlagt till Katarina Kyrkbacke, valde hon att infinna sig i aulan till Mosebacke Revolutionära Högskola (MRH). Därstädes höll hon ett eldfängt tal för att uppelda de akademiska massorna. Avslutningen blev: - Kamrater! Betänk att kunskapen är det främsta framsteget i fortskridandet! Låt oss alltså ständigt sträva framåt, mot bättre vetande!

Fidelias moatjé, tillika tillkommande, den firade engelske brottaren Daniel Wrestling, innehavare av Mosebacke Muskelinstitut (MMi), valde att hålla sig i en diskret vrå av det offentliga rummet.

Slutligen drog sig ordförandefamiljen tillbaka till pizzerian i hörnet av Mosebacke Torg och Svartensgatan, för att därstädes salutera dottern Fidelia med en smaskig pizza eller två.

Kommentarer
Postat av: Årstadals Jihad

Är inte Imelda 64 bast enligt pastorsbeviset och 43 enligt ansiktslyftsstyrelsen?

2007-07-27 @ 00:49:50
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0