Deltidsasyl

MoseWebben (MW) erfar, ifrån vanligtvis välunderrättade källor, att en tjock person, med dito hustru, från grannlandet Sverige, ärnar ansöka om deltidsasyl i Folkrepubliken Mosebacke. Resten av tiden påstås de residera i ett nesligt pörte i Sörmland (en del av grannlandet, [övers.anm]).

Såvitt MW fått sig berättat handlar det om ett f.d. HH (Högsta Höns), vars hustru kränger droger i grannlandet, som nu ämnar deltidsbosätta sig å Urvädersgränd 11.

Folkrepubliken Mosebackes t.f. immigrationsminister, Fidel Himmler, anser, i en medelsvår ukas, att det är för tidigt att kommentera frågan; - Vi har ju inte ens hunnit kolla upp hans förflutna ännu, säger han, så vi vet inte riktigt vad det är för en jeppe.

MosebackeDemokraternas (MD) representant i den mosebaskiska duman (förvånansvärt nog invald ditstädes) är dock säker på sin sak: - Hit vill vi inte ha en massa konstiga svenskar. Speciellt inte om de är f.d. Högsta Höns, då kläcker de bara ur sig bevingade ord så att fjädrarna ryker!

Mosebacke Immigrationsbureau, femte sektionen, MI5, som handlägger ärendet, låter genom sin chef Q meddela att frågan är öppen tills den stängs. På enträgen förfrågan säger Q: - Vi kan inte göra något förrän vi fått en ansökan från Göran. Äh...va...sa jag för mycket nu?

Folkrepubliken Mosebackes ständige ordförande, Fidel Pärlemo, har inte kunnat nås för en kommentar, emedan han befinner sig på ett spa i grannlandet. Han lär därvid ta sig ett Rosenbad, sägs det.


Kommentarer
Postat av: Magnus i Årsta

Vidarebefordrat till kollegor, som skrattat gott åt denna välskrivna och intet ont menande text.
/den systemanställde

2006-11-29 @ 22:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0