Bratwurst und sauerkraut

Härom sistens berättade Magnus att Alsace-vin och Bratwurst mit Sauerkraut går väl ihop. Jag testade och det stämde.

Så nu ska jag gå ut i köket och stärka såväl själ som kropp med samma mat. Och vin. För andra gången. Det börjar likna missbruk, banne mig.

Och så ska jag läsa del 2 av "Söders historia". Inte nog med att det blir gott, det blir också spännande!

Kommentarer
Postat av: Magnus i Årsta

Det gläder mig att du fått njuta av detta! Dock: Det skall rätteligen vara Weisswurst, en alsace-specialitet. Men "bratte" går också bra.
Och, vinet får gärna vara en Riesling, inte för ung!

2006-03-07 @ 23:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0