Svar på inkommen kritik

Underförstådd kritik har riktats mot Kerberos via en anonym kommentator (som kan nås på följande adress: anders@ungsvensk.se). Det visar sig att Anders är en del av http://ungsvensk.se/. Ni får själva gå in på deras sajt och avgöra vad ni tycker. Det lägger jag mig inte i.

Anders kritik riktar sig mot inlägget i Kerberos blogg om utvisningen av Jimmie Masseck från Folkrepubliken Mosebacke, och är kort, klar och koncis: "Skulle det vara roligt, eller?"

Svaret är: Ja! Det var absolut avsett att vara roligt! I Folkrepubliken Mosebackes mediala organ riskerar man ständigt, som person eller grupp, att bli häcklad och driven med, oavsett vad man står för.

Kerberos särbehandlar inga, vare sig individer eller partier, utan driver med alla på samma plan om de dabbar sig. Och SD:s Jimmie Åkesson dabbade sig ordentligt härförleden med sina flagranta felaktigheter i Aftonbladet.

Har man ambitioner att kapa åt sig marknadsandelar i den politiska branschen, så får man faktiskt stå ut med att bli häcklad och driven med - det är en del av det politiska livet. Åkessons debattartikel i Aftonbladet var definitivt värd att parodiera.

Nu väntar Kerberos bara på att få sätta tänderna i nästa partipretto. Den rödgröna oppositionsröran i Stockholms Stad, som ska gå till val med en utlovad skattehöjning på 60 öre, ligger därvid väldigt bra till.

Påminnes slutligen om att Kerberos är en del av "verklighetens folk", numera så omhuldat av politiker, och att han som sådan förbehåller sig rätten att både häckla och parodiera allt som de politiska prettona kläcker ur sig!Kommentarer
Postat av: Magnus i Årsta

Väl talat, Lasse!

2009-10-28 @ 00:00:36
Postat av: Gunnar Arnkvist

Helt otroligt hur humorlösa sverigedemokraterna är.

2009-11-01 @ 16:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0